Lash Lifting

Een mooie open blik met langdurig gelifte, lange wimpers dankzij Lash Lifting!

Wat is Lash Lifting?

Eén blik zegt meer dan duizend woorden…! Het hebben van lange en vooral mooie gelifte wimpers staat daarom hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen.

De nieuwe LVL Lash Lifting-methode zorgt na slechts 1 behandeling van ca. 45 á 60 minuten, gedurende minimaal 6 á 9 weken voor een opvallend open blik en optisch grotere ogen met lange en mooi gelifte, natuurlijke wimpers.

 

Dit alles, zonder dat u een wimperkrultang of dikke lagen mascara dient te gebruiken!

Voordelen van lash volume lifting:

✓ Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
✓ Geen gebruik meer van wimperkrultang
✓ Voelt licht en natuurlijk aan
✓ Ogen lijken groter
✓ Geeft een natuurlijke uitstraling
✓ Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
✓ Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Hoe werkt LVL Lash Lifting?

De LVL Lash Lifting-methode is een behandeling voor de eigen (natuurlijke) wimpers, waarbij er dus GEEN gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of losse wimperextensions.

Bij deze nieuwe behandeling, die inmiddels een ware rage is bij vele bekende nationale én internationale sterren, worden de natuurlijke wimpers gelift.

Zachte siliconenpads

De wimpers worden eerst omhoog gezet met behulp van een zachte siliconenpad (een soort schildje gemaakt van siliconen) en worden vervolgens door middel van een laagje ‘coating’ bij de wimperaanzet met een speciale gelformule gefixeerd.

Hierdoor worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet, hetgeen zorgt voor een mooie open blik met opvallend lange en perfect gespreide natuurlijke wimpers.

Door de wimpers te verven, krijgen ze direct een mooie zwarte kleur en wordt uw blik nog intenser.

Gedurende 6 tot 8 weken optisch grotere ogen met mooie lange en gelifte wimpers!

De LVL-wimperbehandeling laat uw ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. Het effect van de LVL Lash Lifting-behandeling blijft minimaal 6 weken zichtbaar. Bij sommige mensen zelfs 8 weken, maar dit hangt af van hoe snel uw (wimper)haar groeit.

In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang en zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift.

 

 

 

Beauty Boutique Laura |Bloklandsingel 10 | 4261 TR | Wijk en Aalburg