Losse behandelingen

Epilatie


- Wenkbrauwen epileren
- Harsen Bovenlip
- Harsen Kin
- Harsen Bovenlip+Kin
- Harsen Oksels
- Harsen Onderbenen + Knie
- Harsen Bovenbenen
- Harsen Volledige benen
- Harsen Oksels
- Harsen Armen

Kleuren

- Verven wimpers
- Verven wenkbrauwen
- Verven wimpers + wenkbrauwen

Gellak

Langdurige glanzende nagel zonder beschadiging. Gellak is een nieuwe categorie nagellak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige onbeschadigde kleur en glans op de nagels. Gellak wordt eenvoudig als een lak aangebracht, maar draagt als gel. Onze Gellak zit boordevol vitaminen en is daarmee geen gewone Gellak. De antioxidanten vitamine A en E helpen om de gezondheid van je nagels te bevorderen, terwijl pro-vitamine B5 de structuur van de natuurlijke nagel beschermt.

- Blijft 2-3 weken zitten. Wij geven 1 week garantie op de gellak, als er iets mis is laat het ons weten, en we lossen het op!
- In 20 minuten aangebracht incl. droogtijd
- Gellak wordt aangebracht over de eigen nagels of kunstnagels
- Ideaal voor nagelbijters, zwakke nagels of mensen waarbij gewone
  nagellak snel beschadigd
- Kan ook op de teennagels worden aangebracht
- Het is dun en flexibel en ziet er natuurlijk uit

Manicure behandelingen

Goed verzorgde handen zien eruit als een mooi visitekaartje voor de 
rest van uw lijf. Of de nagels nu lang of kort zijn, uw vingers nu slank 
of wat breder, met regelmaat een goede manicure haalt u het beste in uw handen, en nagels naar boven.

De manicure bestaat uit: nagelriemolie, nagelriemen verzorgen, vijlen, 
polijsten en een verzorgende handcrème. (incl. lakken)

Gelnagels

UV Gelnagels zijn de perfecte oplossing voor iemand die droomt van sterke, lange en mooie nagels. Gelnagels zijn lichtgewicht en hebben een natuurlijke look. De Nagels krijgen trendy kleuren en designs als ook tijdloos, klassiek, chique kleuren en French manicure.

Gelnagels worden altijd aangebracht door een professionele nagelstyliste. Gel aanbrengen op de natuurlijke nagel gebeurd stap voor stap. Als de gel is aangebracht wordt deze uitgehard in een UV lamp. De behandeling duurt ong. 90 min.

Afhankelijk van de groei van u nagels is een volgende behandeling nodig na ongeveer 3 tot 4 weken.

Paraffine handpakking

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct een zichtbaar en voelbaar resultaat oplevert.

De behandeling wordt gestart met een peeling die de dode huidcellen verwijdert, waarna een handcrème wordt ingemasseerd. Door de peeling worden de werkstoffen van de crème beter door de huid opgenomen. Vervolgens worden uw handen één voor één in een warm paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en uw handen worden afgedekt met plastic, waar badstofhandschoenen overheen gaan om de warmte te behouden. De pakking kan nu tien á vijftien minuten inwerken. De warme paraffine, sluit de huid af, waardoor de poriën zullen open gaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Tot slot wordt de paraffine verwijderd.

Na de behandeling zijn uw handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed én voelen ze bovendien zijdezacht aan. Om langer van de voordelen van een paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om uw handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème en nagelriemolie.

Beauty Boutique Laura |Bloklandsingel 10 | 4261 TR | Wijk en Aalburg