Anesi Beauté

DEMAQUILLANT AQUA

Zachte Reinigingsmelk, verwijdert op een zachte manier de make up resten, en zorgt voor een gladde en stralende huid.
€ 24,90
Bekijk details

AQUA XPRESS MAKE-UP REMOVER

De 2 in 1 reiniging voor alle huidtypes. De textuur is een emulsie die snel wordt omgezet in water wanneer het in contact komt met de huid. Verwijderd zelfs waterproof make-up!
€ 24,90
Bekijk details

MOUSSE RADIANCE

Reinigingsgel voor alle huidtypes. Ideaal voor onder de douche. Geeft de huid een diepe reiniging die zorgt voor aangenaam fris gevoel.
€ 23,90
Bekijk details

LOTION

Verfrissende lotion voor alle huidtypen. Geformuleerd met gevitaliseerd water, voor een snelle diepe vochtverzorging.
€ 21,90
Bekijk details

EXFOLIANT

Exfoliërende crème met Jojoba micro korrels en Celldetox voor een effectieve celvernieuwing.
€ 17,90
Bekijk details

MASQUE

Vochtverzorgend masker met een vernieuwend actieve ingrediënt gepolariseerd water. Maakt de bovenste huidlaag zachter voor een, stralende en diepe vochtverzorgde huid.
€ 17,70
Bekijk details

SERUM

Zeer hoge concentratie aan werkstoffen. Zorgt voor ontgifting van de cellen en diepe vochtverzorging. Dit creëert een reservoir waardoor vocht gelijkmatig kan worden afgegeven aan de bovenste lagen van de huid.
€ 33,80
Bekijk details

CRÈME 24u

Intensieve vochtverzorging op basis van revitaliseert water. Dit creëert een reservoir waardoor vocht gelijkmatig kan worden afgegeven aan de bovenste lagen van de huid. Deze lijn bevat tevens de speciale werkstof CELLDETOX welke de afvoer van afvalstoffen in de huid verwijdert.
€ 31,00
Bekijk details

DÉMAQUILLANTE CARESSE

Deze zachte, efficiënte reinigingsmelk verwijdert de make-up van de meest gevoelige huidtypen. De actieve bestanddelen zijn afkomstig uit de natuur, zoals zoethout en abrikozenolie en zijn samengevoegd om de huid een onbeschrijflijk gevoel van ontspanning en welzijn te geven.
€ 23,70
Bekijk details

LOTION CARESSE

Samen met de Emulsion Démaquillante Caresse is dit de ideale manier om uw make-up te verwijderen. De lotion kalmeert, verfrist, ontspant en vervolmaakt de reiniging van de gevoelige huid. Belangrijkste bestanddelen van de formule zijn het kawa-kawa extract en de vochtinbrengende bestanddelen uit zijde.
€ 21,80
Bekijk details

CRÈME GOMMAGE SENSATION

Enzymatische peeling op basis van AHA uit tomaat en Aloë Vera. Voor klanten met een gevoelige huid die ervan dromen hun huid weer volledig te laten stralen! Tevens laat het de huid stralen en haar textuur wordt verbeterd.
€ 15,40
Bekijk details

CRÈME ÉCLAT

Speciaal voor de gevoelige en gemengde huid, inzetbaar in kritische situaties. Deze heerlijke crème brengt de natuurlijke beschermlaag van de huid in balans en bevat groene algen extracten welke de huid ontgiften. Verbeterd de circulatie in de huid en geeft een heerlijk zacht gevoel, daarnaast reguleert het de talgafscheiding.
€ 25,80
Bekijk details

SÉRUM HARMONIE EXTREME

Een serum die de huid intensief hydrateert, de weerstand tegen externe factoren verhoogt en ervoor zorgt dat de huid comfortabel aanvoelt.
€ 33,80
Bekijk details

MASQUE CAPITAL SÉRÉNITÉ

Dit masker op basis van Ginkgo Biloba en Aloë Vera verzacht, kalmeert en hydrateert de huid. Breng een royale laag aan op gelaat en hals, laat de oogcontouren vrij.
€ 16,90
Bekijk details

CELLULAR 3 BOOSTER 3GF SERUM

Natuurlijke cel booster met 3 groeifactoren
€ 35,90
Bekijk details

CELLULAR 3 GLYCOLIC PEEL

Een nieuwe generatie peeling, die glycolic zuur combineert met ingekapselde AHA’s, om zo de actieve ingrediënten in te sluizen.
€ 39,90
Bekijk details

CELLULAR 3 RENEWAL CREAM

Biotechnologische actieve crème die de 3 belangrijkste oorzaken van huidveroudering tegen gaat.
€ 45,90
Bekijk details

CRÈME CORRECTION EXTRÊME

Geconcentreerde crème, heeft anti-bacteriële eigenschappen, herstelt en reguleert, voorkomt acnévlekjes en houdt de opperhuid soepel en zacht
€ 17,70
Bekijk details

SÉRUM T ZONE

Olievrij serum, absorbeert overtollige talgafscheiding en herstelt de vochtbalans.
€ 33,80
Bekijk details

FLUIDE DÉMAQUILLANT YEUX

Een reinigingsemulsie voor de ogen. (ook waterproof mascara )
€ 18,50
Bekijk details
Beauty Boutique Laura |Bloklandsingel 10 | 4261 TR | Wijk en Aalburg