Harmonie

DÉMAQUILLANTE CARESSE

Deze zachte, efficiënte reinigingsmelk verwijdert de make-up van de meest gevoelige huidtypen. De actieve bestanddelen zijn afkomstig uit de natuur, zoals zoethout en abrikozenolie en zijn samengevoegd om de huid een onbeschrijflijk gevoel van ontspanning en welzijn te geven.
€ 23,70
Bekijk details

LOTION CARESSE

Samen met de Emulsion Démaquillante Caresse is dit de ideale manier om uw make-up te verwijderen. De lotion kalmeert, verfrist, ontspant en vervolmaakt de reiniging van de gevoelige huid. Belangrijkste bestanddelen van de formule zijn het kawa-kawa extract en de vochtinbrengende bestanddelen uit zijde.
€ 21,80
Bekijk details

CRÈME GOMMAGE SENSATION

Enzymatische peeling op basis van AHA uit tomaat en Aloë Vera. Voor klanten met een gevoelige huid die ervan dromen hun huid weer volledig te laten stralen! Tevens laat het de huid stralen en haar textuur wordt verbeterd.
€ 15,40
Bekijk details

CRÈME ÉCLAT

Speciaal voor de gevoelige en gemengde huid, inzetbaar in kritische situaties. Deze heerlijke crème brengt de natuurlijke beschermlaag van de huid in balans en bevat groene algen extracten welke de huid ontgiften. Verbeterd de circulatie in de huid en geeft een heerlijk zacht gevoel, daarnaast reguleert het de talgafscheiding.
€ 25,80
Bekijk details

SÉRUM HARMONIE EXTREME

Een serum die de huid intensief hydrateert, de weerstand tegen externe factoren verhoogt en ervoor zorgt dat de huid comfortabel aanvoelt.
€ 33,80
Bekijk details

MASQUE CAPITAL SÉRÉNITÉ

Dit masker op basis van Ginkgo Biloba en Aloë Vera verzacht, kalmeert en hydrateert de huid. Breng een royale laag aan op gelaat en hals, laat de oogcontouren vrij.
€ 16,90
Bekijk details
Beauty Boutique Laura |Bloklandsingel 10 | 4261 TR | Wijk en Aalburg